AB Advocaten

Mr. H.A.M. (Heleen) Ritsma-Hartman

Mijn cliënten waarderen mij het meest omdat ik helder communiceer, betrokken ben en snel tot de kern van de zaak kom. Dat vind ik mooie complimenten, want het is precies wat ik wil.

Ik tref mensen altijd in een roerige periode van hun leven: als ze uit elkaar gaan. Dat is niet niks. Ik probeer ervoor te zorgen dat mensen elkaar met respect blijven behandelen. U wilt immers met een gerust gevoel verder met uw leven. Dat lukt niet als er conflicten zijn. Die confronteren u elke keer weer met het verleden.

Als advocaat ben ik in eerste instantie bezig met de praktische kant van een scheiding. Maar dat kan ik alleen goed doen, als ik oog heb voor de emoties van mijn cliënt. Als ik begrijp wat echt belangrijk is. Daar vraag ik altijd over door: wat wilt u nou écht? Ik ben heel erg op de toekomst gericht. Dat is vooral belangrijk als u kinderen heeft.

Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. In mijn vrije tijd vindt u me vaak op het sportveld, in de vrije natuur of in het theater.

Mr. H.A.M. (Heleen) Ritsma-Hartman 2

Contactgegevens

Aangesloten bij

  • Nederlandse Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
  • Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP)

Nevenfunctie

  • lid van de Raad van Tucht van de Stichting Tuchtrecht Scheidingsmediation van de vFAS

Rechtsgebieden register NOvA

  • Personen- en familierecht
Mr. H.A.M. (Heleen) Ritsma-Hartman 3

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl