AB Advocaten

Mr. R.A.H. Renske Vullings

Toen ik in 2009 als advocaat aan de slag ging, was al snel duidelijk dat mijn hart bij het familierecht ligt. Een rechtsgebied waarin het meestal draait om kwesties die mensen diep raken, waardoor behalve voor de juridische aspecten ook oog moet zijn voor de emotionele kant.

 

Samen met mijn cliënten de onderliggende belangen en drijfveren achterhalen, is een essentieel onderdeel van mijn werk als mediator, maar ook als advocaat. Ik geloof dat door samen te werken en dieper te graven, we vaak tot meer bevredigende en duurzame oplossingen kunnen komen. Dit proces vraagt om een luisterend oor, empathie en de bereidheid voldoende tijd te nemen om echt te begrijpen wat er speelt.

 

Mijn werkwijze kenmerkt zich daarnaast door een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Ik ben duidelijk over de juridische mogelijkheden en streef naar het creëren van overzicht in de vaak woelige situatie. Een speciaal aandachtspunt voor mij zijn daarbij het welzijn en de belangen van kinderen, als deze betrokken zijn.

 

Met deze benadering hoop ik niet alleen te voldoen aan de juridische behoeften van cliënten, maar ook een vertrouwensrelatie op te bouwen, waarin zij zich gehoord en gerespecteerd voelen.

Mr. Renske Vullings 2

Contactgegevens

Aangesloten bij

  • Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten
  • Lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • Annotator voor het tijdschrift Jurisprudentie in Nederland (JIN 2019-5 nummer 83 en JIN 2020-8 nummer 133)
  • Lid van de commissie personen- en familierecht van de Nederlandse Orde van Advocaten

Rechtsgebieden register NOvA

  • Rechtsgebied Personen- en familierecht
Mr. Renske Vullings 3

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl