Reviews

  • Alle
  • Ellen
  • Gonnie
  • Heleen
  • Janneke
  • Renske
Alle
De volledige reviews vindt u terug bij onze advocaten & mediators.

“Zoek een advocaat die in het belang van je kinderen denkt.” Een waardevol advies van een deskundige. En zo startte ik de samenwerking met mr Janneke Kalk in mijn echtscheidingszaak. Gedurende 10 jaar hebben wij dit uitgangspunt voorop gesteld in verschillende procedures. Ouderverstoting is een ...

Dankbaar voor de begeleiding die Gonnie heeft geboden bij het uiteengaan. Kundig, helder, vlot en op maat. Ook heb ik het menselijke contact erg gewaardeerd. Het was prettig om met haar te werken in deze uitdagende periode.

Janneke, bedankt voor je zorgvuldige begeleiding bij de scheiding. Ik heb erg veel respect voor de manier waarop je met de situatie en emoties aan onze kant om bent gaan. Je hebt de scheiding en de gehele afhandeling soepel en eerlijk laten verlopen. Niets dan lof voor je begeleiding bij dit traject

Beste Janneke, namens ons bedankt voor het wederzijds vertrouwen en begrip. Jouw luisterend oor, de kalmte, maar ook de duidelijkheid van jouw zijde zonder partij te trekken, hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn blij dat ondanks de moeilijke stap welke wij genomen hebben, dit zo snel en s...

Ik wil graag even kwijt dat ik in de slepende erfrechtmalaise geweldig ben geholpen door Gonnie, zeer empathisch, adviezen die er toe doen en kundig in haar optreden richting de rechtbank. Absolute aanrader. Nogmaals dank Gonnie.

De ondersteuning die ik van Ellen van den Boom heb ontvangen tijdens mijn echtscheiding heb ik als zeer prettig ervaren. Naast haar vakkundig advies vond ik Ellen betrouwbaar, reageerde zij snel op mails en was ze doortastend. Maar het belangrijkste vond ik dat ze me altijd het gevoel gaf dat de zon...

Renske is erg professioneel met veel verstand van zaken, maar ook een lief en fijn mens. Erg toegankelijk en altijd bereid om met je mee te denken. Ik heb mijzelf erg gesteund gevoeld tijdens het proces, dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Gonnie Spee heeft integer, oprecht en deskundig gewerkt om de door mij gewenste naamsverandering tot stand te brengen. Zij was heel betrokken bij mijn zaak. Ik ben haar daarvoor zeer erkentelijk. Het betekent veel voor mij.

Ik vond jouw ondersteuning in het mediationtraject, betrouwbaar, transparant"Tijdens mijn jarenlange strijd als gevolg van een echtscheiding ben ik empathisch bijgestaan door Gonnie. Dat we uiteindelijk aan het langste eind hebben getrokken is een beloning voor inzet, vertrouwen en vasthoudendheid. Dank daarvoor."

Ik vond jouw ondersteuning in het mediationtraject, betrouwbaar, transparant en prettig. Dit hielp mij enorm in situatie.

Janneke Kalk is een goede mediator. In aanvang geeft ze duidelijk aan dat zij transparant en onpartijdig werkt. Na afloop van ons traject is gebleken dat ze daar voor 100% aan heeft voldaan. Haar verslagen zijn geheel conform de besprekingen waaruit blijkt dat ze heel goed kan luisteren en de essent...

De mediation die nodig was toen mijn vrouw en ik in een scheiding terechtkwamen is niet leuk. Het moest gebeuren, maar ik zag er erg tegenop. Uiteindelijk zijn we bij Heleen terechtgekomen die ons heel goed heeft geholpen. Ik vind haar erg zorgvuldig, deskundig en respectvol naar beide partijen. Ook...

Ik heb Gonnie mogen ervaren als een vakinhoudelijk zeer ervaren steun in de rug in de moeilijke tijd die ik mee heb gemaakt tijdens het scheidingsproces. Met oog voor het persoonlijke welbevinden en met een heldere kijk op iedere situatie die er ontstond, gecombineerd met de nodige juridische (en za...

Renske is correct, vriendelijk en zeer op de hoogte van de huidige wetgeving. Ik ben erg gelukkig met haar als advocaat, maar ook als mens.

Janneke heeft mij als advocaat bijgestaan in een langlopende echtscheidingsprocedure. Uiteindelijk hebben we de zaken geregeld en hoefde de rechter geen knopen door te hakken. Haar rust, heldere visie en uitleg hebben er mede voor gezorgd dat dit is gelukt. Nogmaals bedankt Janneke.

Mevrouw Ritsma, tijdens de afgelopen 2 jaar heb ik u leren kennen als een consciëntieus, zorgvuldig en daarbij ‘prettig’ mens. Ik ben blij met u als advocaat. Heb daarbij gemerkt dat uw inzet steeds groter was dan dat strikt van u verwacht kon worden. Mijn dank daarvoor

Renskes oprechtheid en deskundigheid zijn eigenschappen die ik enorm waardeer. Haar vermogen om mee te denken in complexe situaties en eerlijk maar vooral professioneel advies te geven, is niet alleen geruststellend maar ook van onschatbare waarde.

Ik heb een redelijk moeilijk echtscheidingsproces achter de rug en dat buiten het feit dat ik scheiden überhaupt als een enorm life event heb ervaren. Ellen van den Boom heeft als mijn advocaat altijd oog gehad voor de voortgang van het proces zonder mijn belangen daarbij uit het oog te verliezen. ...

Ellen

Reviews Ellen

"Ik vond jouw ondersteuning in het mediationtraject, betrouwbaar, transparant en prettig. Dit hielp mij enorm in situatie."


"Ik heb een redelijk moeilijk echtscheidingsproces achter de rug en dat buiten het feit dat ik scheiden überhaupt als een enorm life event heb ervaren. Ellen van den Boom heeft als mijn advocaat altijd oog gehad voor de voortgang van het proces zonder mijn belangen daarbij uit het oog te verliezen. Ik voelde me erg ondersteund in deze procedure waarbij zij ook bleef proberen om boven het gebeuren te staan en er door overleg uit te komen. Uiteindelijk is er een evenwichtige en voor beide partijen acceptabele oplossing tot stand gekomen."


"De ondersteuning die ik van Ellen van den Boom heb ontvangen tijdens mijn echtscheiding heb ik als zeer prettig ervaren. Naast haar vakkundig advies vond ik Ellen betrouwbaar, reageerde zij snel op mails en was ze doortastend. Maar het belangrijkste vond ik dat ze me altijd het gevoel gaf dat de zon voor mij weer zou gaan schijnen als ik de hoop en vertrouwen in een goede afloop dreigde te verliezen. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor."

Reviews 2
Reviews 3

Ellen van den Boom

Gonnie

Reviews Gonnie

"Ik wil graag even kwijt dat ik in de slepende erfrechtmalaise geweldig ben geholpen door Gonnie, zeer empathisch, adviezen die er toe doen en kundig in haar optreden richting de rechtbank. Absolute aanrader. Nogmaals dank Gonnie."


"Tijdens mijn jarenlange strijd als gevolg van een echtscheiding ben ik empathisch bijgestaan door Gonnie. Dat we uiteindelijk aan het langste eind hebben getrokken is een beloning voor inzet, vertrouwen en vasthoudendheid. Dank daarvoor."


"Ik heb Gonnie mogen ervaren als een vakinhoudelijk zeer ervaren steun in de rug in de moeilijke tijd die ik mee heb gemaakt tijdens het scheidingsproces. Met oog voor het persoonlijke welbevinden en met een heldere kijk op iedere situatie die er ontstond, gecombineerd met de nodige juridische (en zakelijke) nuanceringen, heeft zij mij uitstekend ondersteund en uiteindelijk geholpen om tot een voor alle partijen aanvaardbare oplossing te komen."


"Gonnie Spee heeft integer, oprecht en deskundig gewerkt om de door mij gewenste naamsverandering tot stand te brengen. Zij was heel betrokken bij mijn zaak. Ik ben haar daarvoor zeer erkentelijk. Het betekent veel voor mij."


"Dankbaar voor de begeleiding die Gonnie heeft geboden bij het uiteengaan. Kundig, helder, vlot en op maat. Ook heb ik het menselijke contact erg gewaardeerd. Het was prettig om met haar te werken in deze uitdagende periode."

Reviews 4
Reviews 5

Gonnie Spee

Heleen

Reviews Heleen

"De mediation die nodig was toen mijn vrouw en ik in een scheiding terechtkwamen is niet leuk. Het moest gebeuren, maar ik zag er erg tegenop. Uiteindelijk zijn we bij Heleen terechtgekomen die ons heel goed heeft geholpen. Ik vind haar erg zorgvuldig, deskundig en respectvol naar beide partijen. Ook al kende ons proces een aantal lastige obstakels, zij bleef helder en doortastend. Ik kan haar echt aanraden als echtscheidingsmediator!"

"Mevrouw Ritsma, tijdens de afgelopen 2 jaar heb ik u leren kennen als een consciëntieus, zorgvuldig en daarbij 'prettig' mens. Ik ben blij met u als advocaat. Heb daarbij gemerkt dat uw inzet steeds groter was dan dat strikt van u verwacht kon worden. Mijn dank daarvoor."

Reviews 6
Reviews 7

Heleen Ritsma-Hartman

Janneke

Reviews Janneke

“Zoek een advocaat die in het belang van je kinderen denkt.” Een waardevol advies van een deskundige. En zo startte ik de samenwerking met mr Janneke Kalk in mijn echtscheidingszaak. Gedurende 10 jaar hebben wij dit uitgangspunt voorop gesteld in verschillende procedures. Ouderverstoting is een verdrietig en complex fenomeen. Samen met Janneke haalde ik alles uit de kast om recht te doen aan de positie van de kinderen en van mij als vader. Waar het contact met de kinderen nog niet hersteld is heb ik wel een goed rechtsgevoel door de uitspraken van de rechtbank. Wij toonden duurzaam samenwonen van mijn ex-partner aan en vorderden onterecht betaalde partneralimentatie terug. Wat was hier voor nodig? Volharding en steun van familie en vrienden. Een ervaren advocaat met heldere geest en kennis van up-to-date jurisprudentie. En - je gelooft het niet - observaties door een betrouwbaar onderzoeksbureau uit het netwerk van Janneke. Dankjewel!"

“Ontzettend bedankt voor de snelle reacties op mailtjes, snelle acties en duidelijke adviezen. En helemaal de bijstand in de rechtbank. Ik had geen betere advocaat kunnen wensen. Ontzettend bedankt!”

"Janneke Kalk is een goede mediator. In aanvang geeft ze duidelijk aan dat zij transparant en onpartijdig werkt. Na afloop van ons traject is gebleken dat ze daar voor 100% aan heeft voldaan. Haar verslagen zijn geheel conform de besprekingen waaruit blijkt dat ze heel goed kan luisteren en de essentie van de situaties zonder ruis weergeeft. Ze is bovendien empathisch wat in een mediationtraject mijns inziens erg belangrijk is. Haar empathie heeft haar professionaliteit geen enkele keer in de weg gestaan. Ze kan goed doseren en tijdig en goed schakelen. Janneke vind ik, samenvattend, een echte aanrader."

“Janneke heeft mij als advocaat bijgestaan in een langlopende echtscheidingsprocedure. Uiteindelijk hebben we de zaken geregeld en hoefde de rechter geen knopen door te hakken. Haar rust, heldere visie en uitleg hebben er mede voor gezorgd dat dit is gelukt. Nogmaals bedankt Janneke."

"Beste Janneke, namens ons bedankt voor het wederzijds vertrouwen en begrip. Jouw luisterend oor, de kalmte, maar ook de duidelijkheid van jouw zijde zonder partij te trekken, hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn blij dat ondanks de moeilijke stap welke wij genomen hebben, dit zo snel en soepel verlopen is. "

Reviews 8
Reviews 9

Janneke Kalk

Renske

Reviews Renske

"Renske is correct, vriendelijk en zeer op de hoogte van de huidige wetgeving. Ik ben erg gelukkig met haar als advocaat, maar ook als mens."

"Renskes oprechtheid en deskundigheid zijn eigenschappen die ik enorm waardeer. Haar vermogen om mee te denken in complexe situaties en eerlijk maar vooral professioneel advies te geven, is niet alleen geruststellend maar ook van onschatbare waarde." 

“Renske is erg professioneel met veel verstand van zaken, maar ook een lief en fijn mens. Erg toegankelijk en altijd bereid om met je mee te denken. Ik heb mijzelf erg gesteund gevoeld tijdens het proces, dat heb ik als zeer prettig ervaren.”

Reviews 10
Reviews 9

Renske Vullings

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl