AB Advocaten

Mr. P.J.G. (Ellen) van den Boom

Een scheiding is altijd emotioneel en er moet veel geregeld worden. U wilt zich in dat lastige emotionele proces begrepen voelen. Maar soms heeft u ook iemand nodig die heel nuchter zegt: ik begrijp dat u dit nu voelt, maar denkt u er over vijf jaar nog zo over? Ik laat mensen graag een bewuste afweging maken. Mijn cliënten beslissen uiteindelijk zelf; dat kan ik niet voor ze doen. Maar ik kan ze wel vertellen of hun verwachtingen realistisch zijn.

In het familierecht gaat het over meer dan zaken. Het gaat ook over relaties. Ik realiseer mij dat mensen in een moeilijke fase van hun leven aan mij vertrouwen geven. Daarom wil ik waardevolle hulp te bieden.

In de loop der jaren heb ik geleerd dat de vechtstand het minst oplevert. Soms moet u wel vechten. Maar als u met de andere partij kunt blijven praten, komt u over het algemeen beter uit een scheiding. Of het nu gaat om een overlegscheiding, mediation of een zaak met ieder een eigen advocaat.

Mr. P.J.G. (Ellen) van den Boom 2

Contactgegevens

Aangesloten bij

  • Nederlandse Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
  • Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP)
  • Mediationfederatie Nederland (MfN)

Nevenfunctie

  • lid Hof van Discipline
  • gastdocent mediation aan de Radboud Universiteit in Nijmegen
  • toetsontwikkelaar bij de beroepsopleiding voor advocaten
  • Intervisiebegeleider

Rechtsgebieden register NOvA

  • Personen- en familierecht
Mr. P.J.G. (Ellen) van den Boom 3

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl