AB Advocaten

Scheidingsadvocaat in Zutphen inschakelen?

Indien u binnenkort gaat scheiden, is het cruciaal dat u ervoor zorgt dat u de juiste hulp krijgt. Niet zomaar hulp, maar altijd de hulp en adviezen van een expert. Bij AB Advocaten bent u aan het juiste adres hiervoor. Wij kijken namelijk naar alle belangrijke aspecten en houden hierbij rekening met uw wensen. Op deze manier zorgen we ervoor dat het proces zo goed mogelijk verloopt.


Bij AB weet u zeker dat u uitstekend wordt geholpen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en hebben ook veel ervaringen op het gebied van echtscheidingen.

scheidingsadvocaat zutphen 2

AB Advocaten

Een scheidingsadvocaat in Zutphen bij uw echtscheiding?

Bij een echtscheiding is het wel zo prettig als u de juiste hulp heeft van een scheidingsadvocaat in Zutphen. Wij begrijpen maar al te goed dat u al genoeg aan uw hoofd heeft. Laat bepaalde zaken daarom aan ons over, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. Onze advocaten combineren hun juridische kennis en uw wensen, voor het vinden van de juiste oplossingen. Wij staan dan ook voor een oplossingsgerichte, efficiënte en een persoonlijke aanpak.


Wilt u het proces in gaan waar u en uw partner een eigen advocaat hebben? Dat is tevens mogelijk. Zo kunnen wij u van dienst zijn met overlegscheiding of scheidingsmediation. Het is meer net wat u wilt.

scheidingsadvocaat zutphen 3

AB Advocaten

Over ons advocatenkantoor

De advocaten AB Advocaten hebben veel ervaring met echtscheidingen en daardoor kunnen wij u altijd goed helpen. Bovendien kunnen we u ook op allerlei andere gebieden helpen. Heeft u op zakelijk gebied ook met uw partner te maken? Ook daar kunnen we u bij ondersteunen. Bij ons kunt u terecht voor:


  • Boedelverdeling;
  • Scheidingsmeditation/onderhandelingen;
  • Alimentatie;
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding;
  • Gezag en voogdij over kinderen;
  • Procederen bij echtscheidingszaken;
  • Ontbinding van VOF bij een echtscheiding;
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding;
  • En nog veel meer.
scheidingsadvocaat zutphen 4

AB ADVOCATEN

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een deskundige hulp voor een echtscheiding? Zoekt u een scheidingsadvocaat in Zutphen? Kies voor onze diensten en profiteer van onze jarenlange ervaring. Neem gerust contact met ons op voor het plannen van een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 024 – 365 16 60.


Uiteraard kunt u ook altijd ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Graag plannen we met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek (maximaal een half uur kosteloos).

scheidingsadvocaat zutphen 5

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl