AB Advocaten

Mediator nabij Wijchen nodig?

Zit u in een echtscheiding verwikkeld en zoekt u om die reden een mediator in Wijchen of omgeving? AB Advocaten is een advocatenkantoor die ook mediators nabij Wijchen in dienst heeft. Onze specialiteit ligt in het familie- en erfrecht.


Veelvuldig staan wij partijen bij die van hun partner willen scheiden. Hoewel beide partijen een advocaat in kunnen schakelen, is het inhuren van een mediator nabij Wijchen soms een veel betere oplossing. Door middel van mediation kan getracht voorkomen te worden dat beide partijen in een juridisch conflict ten gevolge van hun echtscheiding verstrikt raken.


Een mediator nabij Wijchen helpt u en uw partner tot het komen van een overeenkomst waar u zich beide in kunt vinden. Geïnteresseerd in onze dienstverlening als mediator nabij Wijchen? Neem gerust eens contact op voor meer informatie!

Mediator Wijchen 2

AB Advocaten

De specialismes van AB Advocaten

AB Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van familie- en erfrecht. Ook kunnen onze advocaten als mediator nabij Wijchen optreden. Bij onze dienstverlening kunt u onder meer denken aan de volgende zaken:


  • Scheidingsmediation/onderhandelingen;
  • Procederen bij echtscheidingszaken;
  • Boedelverdeling;
  • Alimentatie;
  • Gezag, voogdij over de kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan;
  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden (met vennootschapsrechtelijke aspecten) ;
  • Ontbinding van een VOF bij een echtscheiding;
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding;
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding;

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek van uiterlijk een half uur kunt u kosteloos uw situatie bespreken. Wij beoordelen dan of u baat heeft bij een mediator nabij Wijchen.

Mediator Wijchen 3

AB Advocaten

Een persoonlijke behandeling door een mediator nabij Wijchen

AB Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Nijmegen. Ook hebben wij vestigingen in Zutphen en Groenlo. Ons advocatenkantoor beschikt gezamenlijk over meer dan 85 jaar aan ervaring in het verlenen van professionele juridische bijstand bij familierechtelijke kwesties.


Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak voor al onze cliënten. Familiezaken, met name echtscheidingen, zijn emotioneel beladen zaken en onzekere periodes in iemands leven. Een mediator nabij Wijchen van ons advocatenkantoor is betrokken en gaat adequaat en efficiënt te werk om het maximaal haalbare resultaat te bewerkstelligen.

Mediator Wijchen 4

AB ADVOCATEN

Ja, ik heb een mediator in Wijchen nodig!

Wilt u graag een mediator nabij Wijchen inschakelen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met AB Advocaten! Graag vertellen we u meer over wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken door te bellen naar 024 – 365 16 60. Als u liever heeft dat wij u terugbellen kunt u dit aangeven door middel van de ‘bel mij terug’-functie.

Mediator Wijchen 5

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl