AB Advocaten

Werkwijze

Zaken die u na aan het hart liggen, wilt u goed geregeld zien. Het moet juridisch kloppen, wat er op papier komt. Maar het moet ook passen bij de persoon die u bent.

Dat snappen wij. Daarom zetten wij niet alleen onze jarenlange ervaring in familie- en erfrecht in, maar luisteren we ook naar uw wensen. U bent tenslotte geen nummer. U moet zich goed voelen bij wat u doet.

AB advocaten is gespecialiseerd in familie- en erfrecht. We zijn er goed in. Al onze advocaten kunnen u dus even goed helpen met juridische kwesties. Toch kan het zijn dat de ene advocaat u beter ligt dan de andere. Ook wij zijn immers mensen. En u hebt ons meestal nodig in een toch al onzekere periode van uw leven. Dan maakt het uit wie er tegenover u zit.

informatie pagina 2

AB Advocaten

Vrijblijvend kennismaken

U kunt er ook voor kiezen om eerst vrijblijvend kennis te maken met één van onze advocaten. Zo’n kennismakingsgesprek kan bij ons op kantoor zijn, maar ook telefonisch. We bespreken dan uw situatie en overleggen over de beste aanpak. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur. Het kost u niets.

AB advocaten heeft een groot netwerk van allerlei professionals, zoals accountants, fiscalisten en pensioendeskundigen, maar ook therapeuten. Als het nodig is, schakelen wij hen in om u nog beter te kunnen adviseren. Soms verwijzen we mensen door naar een professional uit ons netwerk.

informatie pagina 3

AB Advocaten

Second opinion

U kunt ons ook inschakelen als u behoefte hebt aan een second opinion. Twijfelt u over het al dan niet voeren van een rechtszaak? Wilt u weten of de notaris de erfenis goed afhandelt? Lijkt het u goed om uw zaak eens met frisse ogen te bekijken? Bel ons en we helpen u.

Infographic vFAS

Deze infographic is door de vFAS (Nederlandse vereniging van scheidingsadvocaten en mediators) ontwikkeld en geeft in het kort uitleg over de kennis en kunde van de leden én van de begeleiding die de specialisten van de vFAS mensen kan bieden bij de begeleiding van een scheiding.

informatie pagina 4

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl