AB Advocaten

Echtscheidingsadvocaat in de buurt van Arnhem

Bent u op zoek naar een goede echtscheidingsadvocaat in Arnhem met kennis en ervaring? Dan bent u bij Van Arkel & van den Boom Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten en mediators zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en hebben veel ervaring op het gebied van echtscheidingen. Onze kantoren zijn gevestigd in Zutphen en Nijmegen waardoor we u ook in Arnhem prima van dienst kunnen zijn.

Echtscheidingsadvocaat arnhem 2

AB Advocaten

Een persoonlijke echtscheidingsadvocaat in de regio Arnhem

Een echtscheiding is vaak voor beide partijen een zware periode. Juist in deze tijd is het fijn als u een advocaat heeft die naar u luistert en echt voor u klaarstaat. Naast de juridische kennis die onze advocaten in huis hebben, proberen ze altijd vanuit uw wensen naar een oplossing toe te werken. AB Advocaten staat dan ook voor een persoonlijke, efficiënte en oplossingsgerichte aanpak.


Om naar een oplossing toe te werken die bij u past, vinden onze advocaten het belangrijk om te bespreken bij welk proces u zich op uw gemak voelt. Wilt u het liefste een echtscheiding waarbij u en uw (ex)partner allebei een eigen advocaat hebben? Dan bepalen wij samen met u een passende strategie. Maar we hebben ook scheidingsmediators voor u klaar staan. Hierdoor is het mogelijk om een overlegscheiding of scheidingsmediation in gang te zetten. Het is maar net bij welk proces u zich het prettigst voelt.

Echtscheidingsadvocaat arnhem 3

AB Advocaten

Wat is er mogelijk?

Onze deskundige advocaten hebben veel ervaring met echtscheidingen en kunnen u daarom op verschillende gebieden helpen. Daarnaast helpen we niet alleen particulieren in loondienst, maar ook veel ondernemers. Hierdoor kunnen we u onder andere met de volgende zaken helpen:


  • Gezag en voogdij over de kinderen
  • Opstellen van een ouderschapsplan
  • Alimentatie
  • Procederen bij echtscheidingszaken
  • Scheidingsmediation/onderhandelingen
  • Boedelverdeling
  • Ontbinding van een VOF bij een echtscheiding
  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden (met vennootschapsrechtelijke aspecten)
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding

Zijn er nog andere zaken rondom de scheiding waar u graag begeleiding bij zou willen? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Echtscheidingsadvocaat arnhem 4

AB ADVOCATEN

Laat u adviseren

Wilt u graag de hulp inschakelen van deze echtscheidingsadvocaat in de regio Arnhem? Neem dan gewoon telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij vertellen u daarna graag meer over de mogelijkheden. U kunt een afspraak maken om geheel vrijblijvend (maximaal een half uur kosteloos) kennis te maken met één van de advocaten van AB Advocaten.

Echtscheidingsadvocaat arnhem 5

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl