AB Advocaten

Echtscheidingsadvocaat nabij Apeldoorn

Als u op zoek bent naar een deskundige en betrokken echtscheidingsadvocaat in Apeldoorn?, dan bent u bij AB Advocaten aan het juiste adres. Onze kantoren zijn gevestigd in Nijmegen en Zutphen, waardoor wij u ook in Apeldoorn goed van dienst kunnen zijn. De advocaten en mediators van dit advocatenkantoor zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en hebben veel ervaring met echtscheidingen.

Echtscheidingsadvocaat apeldoorn 2

AB Advocaten

Een betrokken echtscheidingsadvocaat nabij Apeldoorn

Een echtscheiding is vaak een zwaar en beladen proces. Juist in deze periode is het prettig als u een advocaat heeft die naar u luistert en voor u klaarstaat. Naast de juridische kennis die onze advocaten in huis hebben, proberen ze altijd vanuit uw wensen naar een oplossing toe te werken. Ze staan dan ook voor een oplossingsgerichte, persoonlijke en efficiënte aanpak.


Om een oplossingsgerichte aanpak mogelijk te, vinden onze advocaten het belangrijk om te bespreken bij welk proces u zich prettig voelt. Wilt u een scheiding waarbij u en uw (ex)partner ieder een eigen advocaat hebben? Dan bepalen wij samen met u een strategie. Maar we hebben ook scheidingsmediators voor u klaar staan. Hierdoor is het mogelijk om scheidingsmediation of een overlegscheiding in gang te zetten. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Echtscheidingsadvocaat apeldoorn 3

AB Advocaten

Wat kunt u verwachten?

De advocaten en mediators van AB Advocaten hebben veel ervaring met echtscheidingen en kunnen u daarom op verschillende gebieden helpen. Zo helpen we bijvoorbeeld niet alleen particulieren, maar ook veel ondernemers. Hierdoor kunnen we u onder andere helpen met de volgende zaken:


  • Procederen bij echtscheidingszaken
  • Scheidingsmediation/onderhandelingen
  • Gezag en voogdij over de kinderen
  • Opstellen van een ouderschapsplan
  • Alimentatie
  • Boedelverdeling
  • Ontbinding van een VOF bij een echtscheiding
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding
  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden (met vennootschapsrechtelijke aspecten)

Zijn er nog dingen die niet op dit lijstje staan, maar waar u toch graag hulp bij zou willen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Echtscheidingsadvocaat apeldoorn 4

AB ADVOCATEN

Schakel onze hulp in

Wilt u ook graag hulp van een betrokken en deskundige echtscheidingsadvocaat in de buurt van Apeldoorn? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij kunnen u daarna in een persoonlijk gesprek adviseren over de manier van scheiden die het beste bij u past. U kunt eenvoudig een afspraak maken om vrijblijvend (maximaal een half uur kosteloos) kennis te maken met één van onze advocaten.

Echtscheidingsadvocaat apeldoorn 5

AB Advocaten

Laat u adviseren rondom uw scheiding

Wilt u ook graag de hulp van een advocaat inschakelen voor uw echtscheiding in Nijmegen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij kunnen u daarna in een persoonlijk gesprek adviseren over de manier van scheiden die bij u past. Maak gewoon een vrijblijvende afspraak (maximaal een half uur kosteloos) met één van onze deskundige advocaten.

Echtscheidingsadvocaat apeldoorn 2

AB ADVOCATEN

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Echtscheidingsadvocaat apeldoorn 3

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl