AB Advocaten

Echtscheiding in Zutphen goed regelen?

Gaat u binnenkort scheiden? Dan is het noodzakelijk dat u alle belangrijke zaken goed regelt. Hierbij kunt u denken aan het verdelen van de inboedel, maar daarnaast zijn er nog veel meer belangrijke aspecten. Misschien heeft u kinderen bijvoorbeeld. Bij AB Advocaten weet u zeker dat u goed wordt geholpen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en hebben ook veel ervaringen op het gebied van echtscheidingen.

Echtscheiding zutphen 2

AB Advocaten

De juiste hulp bij een echtscheiding in Zutphen?

Bij een echtscheiding is het wel zo prettig als u de juiste hulp heeft. U heeft namelijk al genoeg aan uw hoofd in deze tijd. Onze advocaten combineren altijd hun juridische kennis en uw wensen, voor het vinden van de juiste oplossingen. Wij staan dan ook voor een oplossingsgerichte, efficiënte en een persoonlijke aanpak. Om te beginnen willen we eerst weten wat u belangrijk vindt en wat uw wensen zijn. Vanuit daar maken we de juiste stappen.


Wilt u het proces in gaan waar u en uw partner een eigen advocaat hebben? Dat is geen enkel probleem. Zo kunnen wij u van dienst zijn met overlegscheiding of scheidingsmediation. Het is meer net wat u wilt.

Echtscheiding zutphen 3

AB Advocaten

Over AB Advocaten

De advocaten AB Advocaten hebben veel ervaring met echtscheidingen en daardoor kunnen wij u ook altijd uitstekend van dienst zijn. Daarnaast hebben ze ook ervaring met vele andere zaken, waardoor we u op verschillende gebieden kunnen helpen. Heeft u op zakelijk gebied ook met uw partner te maken? Ook daar kunnen we u bij ondersteunen. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Boedelverdeling;
  • Scheidingsmeditation/onderhandelingen;
  • Alimentatie;
  • Gezag en voogdij over kinderen;
  • Procederen bij echtscheidingszaken;
  • Ontbinding van VOF bij een echtscheiding;
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding;
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding;
  • En nog veel meer.
Echtscheiding zutphen 4

AB ADVOCATEN

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een deskundige hulp voor een echtscheiding in Zutphen? Kies voor onze diensten en profiteer van onze jarenlange ervaring. Wij kunnen u altijd helpen en werken samen met u naar het gewenste resultaat. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 024 – 365 16 60. Uiteraard kunt u ook altijd ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Graag plannen we met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek (maximaal een half uur kosteloos).

Echtscheiding zutphen 5

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl