AB Advocaten

Een goed advocatenkantoor nabij Arnhem

Bent u op zoek naar een professioneel advocatenkantoor in Zutphen? dan bent u bij AB Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten en mediators zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en werken altijd naar een oplossing die past bij uw wensen.

Bent u op zoek naar een deskundig advocatenkantoor nabij Arnhem? AB Advocaten staat voor u klaar. Onze kantoren zijn gevestigd in Zutphen en Nijmegen, waardoor wij u ook in Arnhem goed kunnen begeleiden.


Onze advocaten zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en helpen u graag met diverse familierechtelijke zaken, zoals het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of het afhandelen van een echtscheiding.

advocatenkantoor Arnhem 2

AB Advocaten

Een oplossingsgericht advocatenkantoor nabij Arnhem

Onze advocaten en mediators hebben niet alleen veel juridische kennis in huis, ze staan ook bekend om hun efficiënte, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak.


Juist in een moeilijke periode als een echtscheiding is het fijn als een advocaat naar uw wensen luistert. Daarom heeft u bij AB Advocaten de mogelijkheid om samen met een van de secretaresses te overleggen welke advocaat het beste bij u past.


Daarna kunt u (maximaal een halfuur gratis) kennismaken met een van de advocaten. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt er besproken wat uw huidige situatie is en welke manier van scheiden het beste bij u past. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

advocatenkantoor Arnhem 3

AB Advocaten

De verschillende manieren van scheiden

Onze advocaten vinden het erg belangrijk om een manier van scheiden te vinden die bij u past. U kunt hierbij denken aan:


  1. Een echtscheiding waarbij u allebei een eigen advocaat heeft. Hierbij stippelt u samen met de advocaat een strategie uit.
  2. Een andere mogelijkheid is een overlegscheiding (ook wel collaborative divorce genoemd), dat een tussenvorm is van onderhandelen/procederen en mediation.
  3. U kunt ook kiezen voor scheidingsmediation, waarbij u onder begeleiding van een advocaat – scheidingsmediator samen met uw (ex)partner in gesprek gaat om de gevolgen van de echtscheiding te bespreken. Omdat beide partners hun wensen kunnen uitspreken over de gevolgen van de echtscheiding, zorgt deze vorm van scheiden vaak voor meer tevredenheid op de lange termijn. Ook is deze vorm van scheiden vaak een stuk sneller en goedkoper dan een echtscheiding waarbij u allebei een eigen advocaat inschakelt.

Contact

Wilt u ook graag de graag hulp inschakelen van dit advocatenkantoor nabij Arnhem? Neem dan gewoon even contact op met een van onze secretaresses of vul het contactformulier in, waarna wij zo spoedig mogelijk bij u terug komen.

advocatenkantoor Arnhem 4

AB ADVOCATEN

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

advocatenkantoor Arnhem 5

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl