AB Advocaten

Advocaat voor uw echtscheiding in de buurt van Arnhem

“De mediators van AB Advocaten hanteren een oplossingsgerichte, efficiënte en persoonlijke aanpak.”

Bent u op zoek naar een goede advocaat voor uw echtscheiding in de buurt van Arnhem? AB Advocaten staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en helpen u graag met diverse familierechtelijke zaken, zoals het afhandelen van een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap.

Advocaat echtscheiding arnhem 2

AB Advocaten

Een oplossingsgerichte advocaat voor uw echtscheiding in de regio Arnhem

De advocaten en mediators van AB Advocaten hebben niet alleen veel juridische kennis in huis, ze staan ook bekend om hun oplossingsgerichte, efficiënte en persoonlijke aanpak.


Want juist in een moeilijke periode als een echtscheiding is het prettig als een advocaat naar uw wensen luistert. Daarom heeft u bij AB Advocaten de mogelijkheid om samen met een van de secretaresses te overleggen welke advocaat het beste bij u past.


Daarna is het mogelijk om (maximaal een halfuur) kennis te maken met een van de advocaten. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunt u over uw persoonlijke situatie vertellen en wordt er besproken welke manier van scheiden het beste bij u past.

Advocaat echtscheiding arnhem 3

AB Advocaten

Welke manier van scheiden past het beste bij u?

AB Advocaten vindt het belangrijk om een manier van scheiden te vinden die bij u past. Hierbij kunt u denken aan:


  1. Een echtscheiding met eigen advocaat, waarbij u samen met de advocaat uw strategie bepaalt.
  2. Een overlegscheiding (ook wel collaborative divorce genoemd), dat een tussenvorm is van klassiek onderhandelen/procederen en mediation.
  3. Scheidingsmediation, waarbij u samen met uw (ex)partner onder begeleiding van een advocaat – scheidingsmediator in gesprek gaat om de gevolgen van de scheiding te bespreken. Omdat beide partners uiteindelijk zelf beslissen over de gevolgen van de echtscheiding, zorgt deze vorm van scheiden vaak voor meer tevredenheid op de lange termijn. Daarnaast is het vaak een stuk sneller en goedkoper dan een echtscheidingsprocedure waarbij ieder een eigen advocaat heeft.
Advocaat echtscheiding arnhem 4

AB ADVOCATEN

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wilt u graag hulp van een advocaat met een persoonlijke aanpak voor uw echtscheiding in de regio van Arnhem? Neem dan contact op met een van onze secretaresses of vul het contactformulier in, waarna er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.


Wij kunnen u persoonlijk advies geven over de verschillende manieren van scheiden, zodat u kunt kiezen voor de manier van scheiden die bij u past.

Advocaat echtscheiding arnhem 5

© Copyright AB Advocaten | Sitemap

Website door: Pulsief.nl